Viktigast är ändå att blodsockret håller sig i schack

Morgonen började med besök hos diabetessköterskan Linda på SöS. Med stillad oro gick jag därifrån, sommarens utsvävningar har inte satt några förödande spår, fick till och med beröm för fina blodtrycksvärden (tack vare löpningen!) och lågt långtidsblodsockervärde (5,8). Nu kör vi vidare, för att citera partisekreteraren!

Därefter taxi till tjänsterummet i riksdagshuset (betalade självklart med egna pengar) och fortsatt ivrigt motionsskrivande. Så klockan  10.00 inbokat möte med min chefsombudsman för samtal om valet 2014. Vad vill jag? Vad kan jag? Hur vinna valet 2014? Lovar att återkomma i ämnet, både en och två gånger!

Sedan fortsatt motionsskrivande, nu på temat yttrandefrihet. Resultatet blev ganska vasst, om jag får säga det själv. Återstår att se om partiets censuravdelning släpper igenom opuset!

På tal om censur har väl DN Kultur sällan blivit så snabbt överspelad som i dag?! I morse läste jag i DN att Kulturhusets konstnärlige ledare kastar ut Tintin från bokhyllorna. Några timmar senare var Tintin tillbaka. Visst kan man tycka att den konstnärlige ledaren borde ha kastats ut, men för min del räcker det gott att han har ändrat sig.

Och själv har jag i kväll med stigande förvåning och ännu större tacksamhet noterat mängden beundrarpost som har svämmat över i mejlboxen med anledning av detta inslag (i min dator får man skrolla ett par snäpp ner).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.