Äntligen TV-debut som ledamot av Skatteutskottet

För min del gick denna opinionsundersökning tämligen spårlöst förbi. Men visst förtjänar den att uppmärksammas, hela 49 procent av svenskarna – etniskt svenska eller inte – hyser största förtroende för Fredrik Reinfeldt som statsminister. Inte för att jag tvivlade på den saken men 32 procent känner störst förtroende för S-ledaren Stefan Löfven. Och det är inte illa pinkat av en sprucken trähäst, som man sa i byhålan där jag växte upp.

Själv är jag denna kväll mest löjligt nöjd med att jag för första gången har fått uttala mig som ledamot av Skatteutskottet framför en tevekamera. Vad saken gällde? Kritiken mot alliansreformen från årsskiftet som innebär att inte företag men enskilda individer har avdragsrätt för gåvor till ideella organisationer.  Och många är inte jättenöjda.

Nej, och jag kan förstå det, men tycker ändå att jag hanterade kritiken ganska bra. Kolla själv här, jag är med ungefär 06.15 in i inslaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.