Välfärden borde diskuteras på fler ställen än i Lund

Regnblöt natt i Lund. Har för någon timme sedan avslutat en trevlig middag med närmare 500 Skånepolitiker och tjänstemän. Det är Kommunförbundet i regionen som håller Välfärdskonferens. Och nej, jag förföll inte åt att efteråt hänga i baren.

Men efter att ha dinerat placerad mellan konferensens moderator Lennart Ekdal och min panelkompis Jonas Hallberg känner jag mig väl till mods. Goa gubbar!

Fast innan jag lämnade riksdagshuset i eftermiddags för fredagens – som nu har övergått i dagens – panelande om framtidens välfärdssamhälle (jag lovar att lägga ut mitt lysande treminutersinledningsanförande efter att jag har hållit det) landade handlingarna inför nästa veckas sammanträde med Domarnämnden i postfacket.

Och jag konstaterar att några sysselsättningsproblem får jag inte kommande helg. Skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.