I dag tar jag det kanske lite lugnt…

… och laddar inför kvällens nobelfestligheter precis på andra sidan Riddarfjärden från där jag bor. Av trötthet känner jag denna euforiska förmiddag intet spår, trots att klockan hann att passera både två och tre innan jag ramlade i säng efter en spännande kväll framför datorn.

Till alla människor som har hejat på mig i provvalet vill jag i dag framföra mitt stora tack för ert stöd som bar mig ända fram till en tredjeplacering. TACK!

– Kan du ta det lugnt nu, undrade Peter Johansson, chefredaktör på Dagens Juridik, när han ringde i morse och bad om en kommentar till min fina placering.

Ta det lugnt? Knappast, Där ute väntar ett val som ska vinnas om mindre än ett år. Fram till dess behöver åtskilliga väljare övertygas, och påminnas, om nödvändigheten av att alliansregeringen får mandat för ytterligare fyra år. Minst.

Men okej, i dag tar jag det lite lugnt.