Jo, Magnus har också jobbat åt partiet

Mitt hem har förvandlats till ett kaotiskt partikansli. Maken börjar se tillkämpat förstående ut. Efter att i snart två månader ha varit hänvisad till matbordet som arbetsplats vet jag vad jag talar om. Papper, papper och sladdar, papper och så var det visst tid för lunch. Lyfta på ena högen för att ge plats åt den andra, och var i hela friden tog lunchsmörgåsen vägen?

Så gissa om det är skönt att äntligen ha fått ett skrivbord utanför hemmet. Och inte i vilken skrubb som helst. Med lätta steg promenerade jag i förmiddags till Gamla stan. Där driver min gode vän Magnus Carlsson sedan 2000 Lotsen Kommunikation, och där har jag generöst erbjudits en egen arbetsplats.

Förresten, Magnus krönte sin karriär i partiet med att kampanja med den forne moderatledaren Gösta Bohman i valrörelsen 1994. Nu har alltså stunden kommit till mig att få nöjet att bolla idéer med denne Carlsson. Förutsättningarna finns för att arrangemanget blir riktigt kreativt och kul. Magnus och jag har löst ett och annat världsproblem förut.

Kampen mot riksdagen har börjat!