Apropå den där svinsprutan

Om det inte hade varit för att jag vaccinerade mig mot influensan i går, hade jag varit frisk i dag. Nu har hela dagen i stället gått åt till att huttra, ha våldsamt ont i armen och vara allmänt mosig. Ironiskt nog talar regeringens svininfluensaminister Maria Larsson livligt i tv denna kväll, om vikten av att vaccinera sig.

Som sagt. Imponerande nog lyckades jag efter lunch ändå beta av ett pass för moderata tjänstemän i Andrakammarsalen, om hur man når ut i media. Någon kommentar om Kyrkomötets historiska beslut att låta homosexuella par gifta sig i kyrkan orkar jag dock inte med.

I väntan på att de som jag hoppas tillfälligt fråntagna krafterna återvänder till min kropp tröstar jag mig med Liberal Debatt. Där diskuterar före detta kollegan Per Gudmundson och bloggaren Johan Ingerö vilka kandidater som kan vara värda ett kryss i riksdagsvalet nästa höst. Ljuv musik.