Let’s dance-Schyman avhandlas i P1 morgon

Ryktet har gått hela hösten att Gudrun Schyman ska delta i säsongens Let’s dance i TV4. Tidigare i dag bekräftade Schyman i SvD att jo, hon ska dansa. Feministiskt initiativs talesperson räknar kallt med att fler ska rösta på Fi efter att ha sett den forna vänsterdrottningen svinga sina lurviga. Det borde bekymra TV4:s ledning.

Och tänk om Schyman blir utslagen direkt? Tanken tycks visserligen inte föresväva henne själv, men ett sånt fiasko skulle knappast vara till Fi:s fördel.

Schymans tal om att lattja med könsrollerna är kanske heller inget som självklart går hem hos Let’s dance-tittarna. De hör väl mer hemma hos Göran Hägglunds verklighetens folk? Men jag kan ha fel. I P1 morgon torsdag klockan 06.40 analyserar jag och TV4 saken.

Skulle jag verka trött skyller jag på kvällens hellyckade dambuffé hos Titti Unckel i Tessinska, där ett konstnärligt (jodå) granarrangemang prydde landshövdingeresidensets entré.

mime-attachment