Maria Abrahamsson

i Riksdagen

Stalltips efter kvällens debatt: 2014 är V och MP helt överspelade

2012-05-06, söndag, kl. 23:03| Kommentarer inaktiverade för Stalltips efter kvällens debatt: 2014 är V och MP helt överspelade

Min kommentar till kvällens partiledardebatt i SVT Agenda? Det var ett klokt upplägg av Alliansen att ta många repliker på vänsterpartiets Jonas Sjöstedt. För det tydliggjorde splittringen i det rödröda blocket, om någon nu tvivlade på den. Regeringsfrågan är en gång för alla socialdemokraten Stefan Löfvens ömma lilltå, som Alliansen gör helt rätt i att stampa på så fort tillfälle ges. Kryddat med en annan berättigad fråga till Löfven, nämligen: Hur blir jobben fler av att skatten höjs på att anställa?

Men annars klarade Löfven kraftmätningen med statsminister Reinfeldt hyfsat bra … och mig skulle det inte förvåna om vi före valet har en blocköverskridande energiuppgörelse om kärnkraftens fortlevnad.

Yes, då är både V och MP helt överspelade i svensk politik. Vilket gläder mitt syndiga hjärta.

Email

Kommentarer

Comments are closed.

  • Mina tweets

  • De fem senaste inläggen

  • Följ mig via RSS