Maria Abrahamsson

i Riksdagen

Erkänner, jag vaknade sent i Mangafallet men klarvaken nu!

2011-05-22, söndag, kl. 13:16| Kommentarer inaktiverade för Erkänner, jag vaknade sent i Mangafallet men klarvaken nu!

Här ett kusligt lästips som tär på välbefinnandet denna sköna söndag.

Sent ska syndaren vakna, anklagar jag mig själv. För självklart anstår det inte ett land som gör anspråk på att vara en rättsstat att förbjuda sina medborgare att ha tecknade Mangaserier i bokhyllan. Om Högsta domstolen inte tar upp fallet och åtgärdar detta konstitutionella haveri återstår bara för oss lagstiftare att göra det. Så är det.

Pedagogiskt förklarar juristprofessor Mårten Schultz rättsläget här.

Email

Kommentarer

Comments are closed.

  • Mina tweets

  • De fem senaste inläggen

  • Följ mig via RSS