Maria Abrahamsson

i Riksdagen

Vad har Socialstyrelsen med kärlek att göra?

2010-06-15, tisdag, kl. 20:35| Kommentarer inaktiverade för Vad har Socialstyrelsen med kärlek att göra?

I Sydsvenskan ger en lång rad politiker och kända personer råd till det kungliga bröllopsparet. Småtöntigt kanske, men det tycker inte jag. Däremot blir jag klart störd över äldre- och folkhälsominister Maria Larssons rekommendation:

– Det fanns en tid när Socialstyrelsen rekommenderade åtta skivor bröd om dagen. Nu tror jag de har gått över till att rekommendera åtta kramar om dagen, det tror jag är ett bra sätt att hålla kärleken vid liv.

Varför i herrens namn blandar en kristdemokratisk politiker in Socialstyrelsen när hon talar om kärlek?

Email

Kommentarer

Comments are closed.

  • Mina tweets

  • De fem senaste inläggen

  • Följ mig via RSS