Maria Abrahamsson

i Riksdagen

TV4 startade Schymans valrörelse

2010-01-08, fredag, kl. 21:29| Kommentarer inaktiverade för TV4 startade Schymans valrörelse

Jag har med löjligt stort intresse följt kvällens Let’s dance i Tv4. Självklart var jag mest nyfiken på hur den forna vänsterdrottningen Gudrun Schyman skulle ta sig ut. Och ut tog hon sig med den äran. Så smart och snygg hon är, inte konstigt att hennes klackar dansar.

Det är väl just det som är problemet.  För hur ska TV4 i  valrörelsen kunna hävda sin objektiva neutralitet gentemot Feministiskt initiativ när man i början av valåret jobbar stenhårt för att göra Fi:s partiledare till kelgris och dansprinsessa med tv-kanalens tittare?

Email

Kommentarer

Comments are closed.

  • Mina tweets

  • De fem senaste inläggen

  • Följ mig via RSS